NYEREMÉNYJÁTÉK - VERSENY AZ ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKÉRT
-

Megosztom

NYEREMÉNYJÁTÉK - VERSENY AZ ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKÉRT

NYEREMÉNYJÁTÉK
2018. november 8-án indítjuk útjára idei utolsó nyereményjátékunkat, mely most egy kicsit bonyolultabb, viszont a szerencse mellett egy kis ügyességre is szükség lesz, hogy az értékes nyeremények egyike nálad landoljon.
Vásárolj bármilyen menüt a Corvin Mozi büféjében, hogy megnyerhesd a lehetőséget a NAGY VERSENYRE, ahol a leggyorsabb köridőkkel tiéd lehet az értékes nyeremények egyike!

A GRAN TURIZMO SPORT - NAGY VERSENY - az alábbiak szerint zajlik majd:
-    Ahhoz, hogy részt vehess a NAGY VERSENYEN az értékes díjakért, belépőt kell nyerj.
-    A belépőt a nyereményjátékon való részvétellel tudod amegnyerni: Amennyiben bármilyen menüt vásárolsz a Corvin mozi büféjében, kapsz egy nyeremény szelvényt, amit teljesen és olvashatóan kitöltve be kell dobnod a gyűjtőládába. Minél több menüt vásárolsz, annál több szelvénnyel játszhatsz (részletes játékszabályzat itt olvasható). A nyereményszelvényeket 2018. november 8. és 2018. december 5. között, a Corvin mozi büféjében elhelyezett gyűjtőládába tudod bedobni!
-    A nyereményeket (belépő a NAGY VERSENYRE – egy kísérőt hozhatsz magaddal, de csak Te versenyezhetsz a díjakért) közjegyző előtt sorsoljuk.
-    A nyerteseket értesítjük.
-    A nyeremény belépődet a helyszínen tudod majd átvenni.
-    A NAGY VERSENY: 2018. december 22-én összemérheted ügyességed a többi nyertessel a Corvin moziban (részletes versenyszabályzat itt). Ezen a napon minden nyertest vendégül látunk egy laza streetfood ebédre, illetve egy nachosra és egy üdítőre.
-    A NAGY VERSENY a Gran Turizmo Sport játékkal történik. A selejtező körök után a 10 leggyorsabb köridővel rendelkező versenyző döntőzik (Ők már nyertesek, hisz az első 10 helyezett nyereménye a Gran Turizmo Sport PS4 játék). A döntőben részt vevő versenyzők közülük a három leggyorsabb versenyzőt külön díjazzuk.
Fődij (első helyezett): PS4 pro 1TB +  Logitech G29 Kormány + PS4 kompatibilisPplayseat
Második díj: PS4 pro 1TB
Harmadik díj: Ps4 slim 500GB
Továbbá az első 10 helyezett nyereménye a Gran Turismo Sport PS4 játék
Részletes játékszabály, illetve részletes versenyszabályzat a corvinmozi.hu oldalon, illetve a corvin mozi büféjében.
A nyereményjáték szervezője a Budapest Film Zrt.