Teljes árú jegyek.
Normál 2D: 2100 Ft.
Normál 3D: 2300 F
t.

Kedvezmények:

Kedvezményes jegy: 2D: 1700 Ft., 3D: 1950 Ft.

|A 6. életévüket be nem töltött, a 60. életévüket betöltött és az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező vendégeknek adható | A szerdai kedvezményes napon nem érvényes, kivéve a premier előtti, teljes árú jegyek esetében. A normál jegyártól eltérő alaphelyárú előadásokra, és rendezvények esetén nem érvényes. Előadásonként egy kedvezményes jegy váltható.|
Kedvezményes nap szerda: 2D: 1700 Ft., 3D: 1950 Ft.
(A kedvezményes nap helyárai premier előtti előadásokra nem vonatkoznak. Bizonyos előadások helyárai eltérhetnek a fentiektől.)
Családi jegy: 6900 Ft, 3D családi: 7700 Ft.
(4 fő részére, akik közül legalább 2 fő kedvezményes jegyre jogosult. A korhatár nélküli, a 6-os és a 12-es korhatárral jelölt előadásokra, a szerdai kedvezményes nap kivételével.)

Támogatói Jegy Kupon: 900 Ft
Amennyiben támogatói jegy kupont vásárol, a kupon megvásárlásának napján a mozi büféjében kedvezményesen vásárolhat. A kupon értékéből 700 Ft használható fel annak a mozinak a büféjében, ahol azt megvásárolhat. 1 db Támogatói Jegy Kupon vásárlásával jogosulttá válik 1 db kedvezményes jegy megvásárlására. A kupon bármely büfétermék megvásárlására felhasználható. Amennyiben a választott termék a kupon értékénél kisebb, a különbözetet sajnos nem tudjuk visszatéríteni.

A Támogatói Jegy Kupon a mozi pénztárában vásárolható meg, online egyenlőre nem elérhető.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a kedvezmények nem vonhatók össze, egyszerre csak egy kedvezmény vehető igénybe!

Diákigazolvánnyal rendelkező vendégek: kizárólag érvényes, megfelelő érvényességű matricával ellátott magyar, vagy érvényes nemzetközi (International Student Indetity Card) diákigazolvány felmutatása esetén adható. Kérjük, a vásárláskor mutassa fel igazolványát a pénztárosnak, e nélkül a kedvezmény nem adható! Egy előadásra egy igazolvánnyal csak egy db kedvezményes jegy váltható.

Utalvány elfogadóhely:
Edenred Ajándékutalvány és kártya: Felhasználható mozijegy vásárlására a pénztárban.
Edenred Ajándékutalvány és kártya (Kizárólag hideg- és melegételre): Felhasználható a mozi büféjében.

Szép kártya - Vendéglátás alszámla: Felhasználható a mozi büféjében.
Szép kártya - Szabadidő-rekreáció alszámla:
Kizárólag az élőszerepős előadások esetében felhasználható jegy vásárlására, (pl.: bábszínház, élő koncert).

Elfogadható bankkártyák: VISA, MasterCard

AJÁNDÉKJEGY
Ajándékozzon mozijegyet szeretteinek! Megvásárolható a Corvin mozi pénztárában!

Ajándékjegy: 2200 Ft

Az ajándékjegy egy jegy váltására jogosít a rajta feltüntetett feltételekkel. Az ajándékjegy értékéből készpénzt vissza nem tudunk visszaadni, illetve nem visszaváltható, más kedvezményekkel nem összevonható. 3D előadásokra nem váltható be.
Kérjük a beváltás előtt ellenőrizze Ajándékjegyének érvényességét, mert azt kizárólag az azon feltüntetett dátumig váltjuk be!
Az Ajándékjegy lejáratának dátuma megtalálható a jegy hátoldalán!

Budapest Film Klubkártya
A Budapest Film Zrt. filmszínházaiba (Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe mozik) szóló Budapest Film Klubkártya, Corvin Klubkártya, Art Mozi Klubkártyák kibocsájtását, feltöltését és beváltását megszüntettük.

A kedvezmények nem vonhatóak össze.

Egy fő az adott előadásra kiadható jegyek legfeljebb 50%-át vásárolhatja meg, illetve a 60 főnél kisebb termekben az egyszerre eladható jegyek száma a kapacitás 75%-a. Amennyiben ennél több jegyet szeretne egy vetítésre, kérjük, kattintson a Terembérlés menüpontra, köszönjük!

Telefonos jegyrendelés a Budapest Film központi számán lehetséges:+36 1 224-5650 (minden nap 13.00-21.00 óráig hívható)

Pénztárnyitás:
Az első előadás előtt fél órával.
E-mailen érkezett helyfoglalási igényeket nem tudunk teljesíteni.

Parkolás fedett mélygarázsban:katt ide!