Teljes árú jegyek.
Normál 2D: 2300 Ft.
Normál 3D: 2500 F
t.

Kedvezmények:

Kedvezményes jegy: 2D: 1800 Ft., 3D: 2150 Ft.

|A 6. életévüket be nem töltött, a 60. életévüket betöltött és az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező vendégeknek adható | A szerdai kedvezményes napon nem érvényes, kivéve a premier előtti, teljes árú jegyek esetében. A normál jegyártól eltérő alaphelyárú előadásokra, és rendezvények esetén nem érvényes. Előadásonként egy kedvezményes jegy váltható.|
Kedvezményes nap szerda: 2D: 1800 Ft., 3D: 2150 Ft.
(A kedvezményes nap helyárai premier előtti előadásokra nem vonatkoznak. Bizonyos előadások helyárai eltérhetnek a fentiektől.)
Családi jegy: 7580 Ft, 3D családi: 8500 Ft.
(4 fő részére, akik közül legalább 2 fő kedvezményes jegyre jogosult. A korhatár nélküli, a 6-os és a 12-es korhatárral jelölt előadásokra, a szerdai kedvezményes nap kivételével.)

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a kedvezmények nem vonhatók össze, egyszerre csak egy kedvezmény vehető igénybe!

Diákigazolvánnyal rendelkező vendégek: kizárólag érvényes, megfelelő érvényességű matricával ellátott magyar, vagy érvényes nemzetközi (International Student Indetity Card) diákigazolvány felmutatása esetén adható. Kérjük, a vásárláskor mutassa fel igazolványát a pénztárosnak, e nélkül a kedvezmény nem adható! Egy előadásra egy igazolvánnyal csak egy db kedvezményes jegy váltható.

Utalvány elfogadóhely:
Edenred Ajándékutalvány és kártya: Felhasználható mozijegy vásárlására a pénztárban.
Edenred Ajándékutalvány és kártya (Kizárólag hideg- és melegételre): Felhasználható a mozi büféjében.

Szép kártya - Vendéglátás alszámla: Felhasználható a mozi büféjében.
Szép kártya - Szabadidő-rekreáció alszámla:
Kizárólag az élőszerepős előadások esetében felhasználható jegy vásárlására, (pl.: bábszínház, élő koncert).

Elfogadható bankkártyák: VISA, MasterCard

AJÁNDÉKJEGY
Ajándékozzon mozijegyet szeretteinek! Megvásárolható a Corvin mozi pénztárában!

Ajándékjegy: 2400 Ft

Az ajándékjegy egy jegy váltására jogosít a rajta feltüntetett feltételekkel. Az ajándékjegy értékéből készpénzt vissza nem tudunk visszaadni, illetve nem visszaváltható, más kedvezményekkel nem összevonható. 3D előadásokra nem váltható be.
Kérjük a beváltás előtt ellenőrizze Ajándékjegyének érvényességét, mert azt kizárólag az azon feltüntetett dátumig váltjuk be!
Az Ajándékjegy lejáratának dátuma megtalálható a jegy hátoldalán!

MOZIMENÜ
Csak a Corvin, Művész, Puskin, Kino Cafe és Tabán mozikban!
A MoziMenü ára 2800 Ft, melyből 800 forintnyi összeg levásárolható az adott mozi büféjében. Mozimenü kedvezmény vásárlása esetén Ön egy mozijegyet és egy a mozi büféjében levásárolható kedvezményt vásárol. A büfékedvezmény kizárólag az előadás napján és helyszínén váltható be! Megvásárolható online és offline is, az alábbi módon:
online:
Kérjük, válassza ki a kívánt előadást!
A kedvezményes jegyek linkre kattintva, a felsorolásban megjelenik a MoziMenü jegytípus,
Az ülőhely kiválasztása és a fizetés a normál jegyvásárlás menetével megegyező
A fizetést követően megküldött QR-kód lesz a mozijegye is és a büfében levásárolható kedvezményt is ezzel tudja majd igénybe venni. Kérjük, hogy a kedvezmény érvényesítéséhez mutassák fel a kapott kódot!
offline, a mozi pénztárában
A jegypénztárban a kiválasztott előadásra kérje a MoziMenü jegytípust!
A mozijegye mellé kap egy kupont is, mellyel a büfében a kedvezményt igénybe veheti, kérjük, ezt adja át az eladónak!
A Mozimenü kedvezmény csak a teljes árú műsorrendi előadásokra váltható. Fesztiválok és egyéb rendezvények esetében nem vásárolható, illetve egyéb kedvezménnyel nem vonható össze

ÉNBUDAPESTEM KEDVEZMÉNY
Az ÉnBudapestem kedvezmény egy budapesti lakosok által kiváltható digitális kártya, mely a Corvin moziban használható fel. A KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉHEZ AZ APPLIKÁCIÓT IDE KATTINTVA LEHET LETÖLTENI. A kártyával 2024. március 31-ig, maximum 10 alkalommal, jegyenként 1800-Ft-os kedvezményes áron lehet "2D" mozijegyet vásárolni bármely normál helyárú, nyilvános előadásra. Az ÉnBudapestem kártya filmfesztiválok esetében nem érvényes. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható.
Online vásárlás esetén a jegykezelő a terem bejáratnál érvényesíti a jegyet, illetve az ÉnBudapestem kártya érvényességét, valamint ellenőrzi a kedvezményre való jogosultságot is. Kérjük, legyen kedves lakcímkártyáját a jegykezelőnek felmutatni!
Pénztári értékesítés esetén a pénztáros ellenőrzi az ÉnBudapestem kártya érvényességét, illetve ellenőrzi a kedvezményre való jogosultságot is. Kérjük, legyen kedves lakcímkártyáját a vásárláskor a pénztárosnak felmutatni!
A kedvezményt csak budapesti lakosok vehetik igénybe. A lakcímkártyán az állandó lakcím és tartózkodási hely is egyaránt elfogadható. Amennyiben a digitális kártya lejárt, vagy a jogosultság nem áll fent a megvásárolt jegy esetében, lehetőség van a pénztárban kiegészítő jegyet vásárolni.

Budapest Film Klubkártya
A Budapest Film Zrt. filmszínházaiba (Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe mozik) szóló Budapest Film Klubkártya, Corvin Klubkártya, Art Mozi Klubkártyák kibocsájtását, feltöltését és beváltását megszüntettük.

A kedvezmények nem vonhatóak össze.

Egy fő az adott előadásra kiadható jegyek legfeljebb 50%-át vásárolhatja meg, illetve a 60 főnél kisebb termekben az egyszerre eladható jegyek száma a kapacitás 75%-a. Amennyiben ennél több jegyet szeretne egy vetítésre, kérjük, kattintson a Terembérlés menüpontra, köszönjük!

Telefonos jegyrendelés a Budapest Film központi számán lehetséges:+36 1 224-5650 (minden nap 13.00-21.00 óráig hívható)

Pénztárnyitás:
Az első előadás előtt fél órával.
E-mailen érkezett helyfoglalási igényeket nem tudunk teljesíteni.

Parkolás fedett mélygarázsban:katt ide!