Teljes árú jegyek.
Normál: 1700 Ft.
3D film: 1900 Ft

Kedvezmények:
Kedvezményes nap szerda: 1200 Ft, 3D filmek: 1500 Ft. (A kedvezményes nap helyárai premier előtti előadásokra nem vonatkoznak. Bizonyos előadások helyárai eltérhetnek a fentiektől.)
Családi jegy: 4600 Ft, 3D családi: 5200 Ft. (4 fő részére, max. két felnőtt, illetve a gyermekek részére 14 éves korig vehető igénybe. A korhatár nélküli, a 6-os és a 12-es korhatárral jelölt előadásokra, a szerdai kedvezményes nap kivételével.)
Gyerekjegy: 1200 Ft, 3D gyerek: 1300 Ft. (A korhatár nélküli, a 6-os és a 12-es korhatárral jelölt előadásokra, a szerdai kedvezményes nap kivételével. A gyerek jegy 14 éves korig vehető igénybe.)
Diákjegy*: 1300 Ft,
3D diákjegy: 1500 Ft |A szerdai kedvezményes napon nem érvényes, kivéve a premier előtti, teljes árú jegyek esetében. A normál jegyártól eltérő alaphelyárú előadásokra, és rendezvények esetén nem érvényes. Előadásonként egy jegy váltható.|
60 év felett: 1300 Ft, 3D jegy: 1500 Ft |A szerdai kedvezményes napon nem érvényes, kivéve a premier előtti, teljes árú jegyek esetében. A normál jegyártól eltérő alaphelyárú előadásokra, és rendezvények esetén nem érvényes. Előadásonként egy jegy váltható.|
Budapest Film Klubkártyával: 20% kedvezmény (A klubkártyáról bővebben itt olvashat.)
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a kedvezmények nem vonhatók össze, egyszerre csak egy kedvezmény vehető igénybe!

*Diákjegy kizárólag érvényes, megfelelő érvényességű matricával és vonalkóddal ellátott magyar, nem ideiglenes, kártya formátumú diákigazolvány felmutatása esetén adható. A kedvezmény adásához a vonalkód leolvasása kötelező. Kérjük, az érvényesítéshez mutassa meg igazolványát a pénztárosnak! Kizárólag 2000 után kibocsájtott igazolványt fogadunk el. Egy előa-dásra egy igazolvánnyal csak egy db kedvezményes jegy válthatól.

Utalvány elfogadóhely:
Edenred Ajándékutalvány és kártya: Felhasználható mozijegy vásárlására a pénztárban.
Edenred Ajándékutalvány és kártya (Kizárólag hideg- és melegételre): Felhasználható a mozi büféjében.

Szép kártya - Vendéglátás alszámla: Felhasználható a mozi büféjében.
Szép kártya - Szabadidő-rekreáció alszámla:
Kizárólag az élőszerepős előadások esetében felhasználható jegy vásárlására, (pl.: bábszínház, élő koncert).

Elfogadható bankkártyák: VISA, MasterCard

AJÁNDÉKJEGY
Ajándékozzon mozijegyet szeretteinek! Megvásárolható a Corvin mozi pénztárában!

Ajándékjegy: 1700 Ft

Az ajándékjegy egy jegy váltására jogosít a rajta feltüntetett feltételekkel. Az ajándékjegy értékéből készpénzt vissza nem tudunk visszaadni, illetve nem visszaváltható, más kedvezményekkel nem összevonható.
Kérjük a beváltás előtt ellenőrizze Ajándékjegyének érvényességét, mert azt kizárólag az azon feltüntetett dátumig váltjuk be!
Az Ajándékjegy lejáratának dátuma megtalálható a jegy hátoldalán!

Budapest Film Klubkártya
A Budapest Film Zrt. mozijaiban - Corvin, Művész, Puskin, Toldi,Tabán és KinoCafe mozik - érvényes Budapest Film Klubkártya hűséges és rendszeres vendégeink számára nyújt 20%-os kedvezményt a teljes árú mozijegy vásárlására, ill. 5%-os kedvezményt a Corvin büfében. A chipkártya megváltható és használható valamennyi fent felsorolt filmszínház jegypénztárában. A kártya minimum 10.000 Ft. befizetésével váltható. A mozik pénztáraiban újratölthető. Egy előadásra max. 6 db. jegy váltható.
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a Klubkártya érvényességi ideje naptári fél év (azaz január 1-június 30, illetve július 1. napját követő kiváltás esetén július 1-december 31.), amely érvényességi idő az érvényességi időn belül történő legalább egyszeri Klubkártyával történő vásárlással a következő naptári félév végig meghosszabbodik. Az érvényességi idő meghosszabbítása korlátlan alkalommal lehetséges, azonban ahhoz mindig szükséges legalább egy, az érvényességi időn belüli Klubkártyával történő vásárlás. Az érvénytelenné vált Klubkártyákon maradt összeget a kártya kibocsájtója, a Budapest Film Zrt, nem téríti vissza a kártyatulajdonosoknak, a kártyák további feltöltése sem lehetséges. A többi Klubkártya visszavonásig érvényes.

Egy fő az adott előadásra kiadható jegyek legfeljebb 50%-át vásárolhatja meg, illetve a 60 főnél kisebb termekben az egyszerre eladható jegyek száma a kapacitás 75%-a. Amennyiben ennél több jegyet szeretne egy vetítésre, kérjük, kattintson a Terembérlés menüpontra, köszönjük!

Telefonos jegyrendelés a Budapest Film központi számán lehetséges:+36 1 224-5650 (minden nap 12.00-20.00 óráig hívható)

Pénztárnyitás:
Hétköznap: 14:00
Hétvégén: 12:00

E-mailen érkezett helyfoglalási igényeket nem tudunk teljesíteni.

Parkolás fedett mélygarázsban:katt ide!