Cinemira TEEN Ifjúsági Filmfesztivál
-

Megosztom

Cinemira TEEN Ifjúsági Filmfesztivál

A CINEMIRA TEEN Ifjúsági Filmfesztiválon a világ legkiemelkedőbb fiataloknak szóló rövidfilmjeit és mozifilmjeit mutatják be premier előtt. Emellett számos interaktív filmes előadáson is résztvehet a fiatal közönség.

A Stranger Things világhírű magyar rendezője Antal Nimród tart interaktív előadást a sorozat rendezésével kapcsolatban, míg az Eufória forgatást megjárt magyar operatőr bevezet az Eufória kamera csapatának kulisszái mögé.

Filmszínészet iránt érdeklődők kipróbálhatják magukat egy igazi filmes castingon. Az online térben alkotni vágyók sikeres influenszerektől (Ráskó Eszter, Anzselika Habpatron, Kovács András Péter) kérdezhetnek.

Rendezők és zenészek(Sena, Henri Gonzo, Elefánt együttes) beszélnek a videóklip forgatásokról.

A filmkészítés iránt nyitottak pedig animációs filmet is forgathatnak, vagy épp virtuális valóságban próbálhatják ki magukat.

Premier előtt lesz látható a Berlinale díjnyertes Stand up királynője című svéd film, és a Semmi című dán kultikus ifjúsági mozi.

Minden órában új rövidfilmes vetítés indul a legizgalmasabb fiataloknak szóló filmekből.

Mozizz és alkoss a Cinemira Teen-en november 19-20-án a Corvin moziban!

A teljes program:
https://www.kidfilmfestival.hu/teen/programfuzet/

JEGYEK

Karády teremben futó műsorok jegyára: 1400 Ft
Jávor teremben futó műsorok jegyára: 1200 Ft

Napi bérlet: 3000 Ft - (Bármely három programra belépést biztosít, csak helyben a jegypénztárnál vásárolható)

A filmes casting kizárólag napi bérlettel és előzetes regisztrációval látogatható. Regisztráció: cinemiracasting@gmail.com címre írj emailt, neveddel, életkoroddal és hogy melyik nap jönnél!