2011-12-12
SOKAN ÜNNEPELTÜK VUKOT ÉS AZ ALKOTÓKAT

December 10-én óriási vendégsereg előtt ünnepeltük kedvenc rókánk, Vuk 30. születésnapját a Corvin moziban. Az ez alkalomból tartott díszelőadás óriási siker volt, melyen részt vettek a szinkronszínészek illetve az alkotók is néhányan. A legkisebbek találkozhattak a rajzfilm hangjait adó színészekkel, a mesét rajzoló alkotókkal (Bakai Piroskával, Radvány Zsuzsával, Sostarics Yvette-tel), illetve a mindenki általis ismert főcímdal zeneszerzőjével, Wolf Péterrel. 

Aki eljött, találkozhatott Bitskey Tiborral, a mesélővel, Kútvölgyi Erzsébettel, a Rókalánnyal, Márton Andrással a Sün és Fickó hangjával, Maros Gáborral, az egyik vicces Liba hangjával, illetve Benedek Miklóssal aki Sut karakterének kölcsönözte hangját.

A születésnap alkalmából egy rajzversenyt is rendeztünk, melyre soha nem látott mennyiségben érkeztek a jobbnál jobb rajzok. Ez a sok rajz is bizonyítja, hogy 30 év múltával is milyen sokat jelent mindenki, de leginkább a gyermekek számára Vuk, a kis róka. Ezúton is szeretnénk ismét  megköszönni a gyerekeknek, hogy ilyen sokan emlékeztek meg erre az alkalomra.