2014-10-29
Premier előtt az Az éhezők viadala új része!

Az éhezők viadala – A kiválasztott 1. részét a Simple egy különleges premier előtti vetítésen mutatja be a Corvin Mozi összes termében egyszerre. A filmet a hivatalos hazai premier előtt, már november 19-én megtekinthetik a Simple felhasználók a Corvinban. Az alkalmazásban november 3-tól kedvezményes áron lehet jegyet vásárolni a vetítésre.

A Simple alkalmazással eddig a mozi és jegyvásárlás, az éttermi és online ételrendelés és fizetés, valamint italautomatás fizetés állt rendelkezésre. Emellett decembertől parkolódíjat és autópálya matricát is vehetünk és rendelhetünk taxit, amit egyedi újdonságként az alkalmazásból ki is fizethetünk! Ezen autós szolgáltatások mellett új színfolt lesz a party szolgáltatás, amellyel aktuális szórakozóhelyek programjában böngészhetünk a mobilunkkal.

A Simple alkalmazás még idén újabb szolgáltatásokkal bővül: parkolhatunk, autópálya matricát vehetünk, taxizhatunk és a szórakozóhelyek aktuális programjaiba is beleshetünk majd a mobilunkkal. A már eddig is működő mozi funkciót használva pedig elsőként nézhetjük meg az év végi időszak leginkább várt közönségsikerét, Az éhezők viadala – A kiválasztott 1. (12E) című filmet.

A Simple alkalmazásban ezt követően egy széleskörű nyereményjáték veszi kezdetét a film kulcsszimbólumát, a Mockingjay-t, azaz a fecsegő poszátát magán viselő, egymillió forintos egyenlegű bankkártyáért. A fődíj különlegességét fokozza, hogy a bankkártya egyetlen példányban készül. Ezen túl három Samsung ajándékcsomag is kisorsolásra kerül, melyek Samsung S5 telefont és egy Samsung Gear S okosórát rejtenek. A játékban mindneki részt vehet majd, aki megnézte Az éhezők viadala – A kiválasztott 1. filmet, és regisztrálja mozijegyét a Simple alkalmazásban.

Mi az a Simple?

Egy olyan, hazai fejlesztésű alkalmazás, amely a mobilfizetés mellett számos olyan funkciót tud, amivel egyszerűbbé teszi az életet. A mobilszolgáltató és bankfüggetlen alkalmazás szinte minden androidos és iphone okostelefonra ingyenesen letölthető az Apple Store-ból, vagy a Google Playből.