2014-11-27
NYERJ 1 MILLIÓ FORINTOT AZ ÉHEZŐK VIADALA MOZIJEGYEDDEL!

Láttad már, vagy tervezed megnézni az új Éhezők viadala filmet? Őrizd meg a mozijegyed, regisztráld a Simple alkalmazásban, és megnyerheted az 1 millió forintos fődíjat egyedi Éhezők Viadala bankkártyán, vagy a három Samsung ajándékcsomag egyikét!

Hogyan nyerhetsz?

1., Töltsd le a Simple alkalmazást a Google Play vagy AppStore áruházakból.

2., Regisztrálj az appban.

3., Regisztráld a mozijegyed egyedi azonosítóját az app Éhezők Viadala menüpontjában!

4., Őrizd meg a mozijegyed a játék végéig, mert kizárólag azzal veheted át a nyereményed.

Mire jó még a Simple alkalmazás?

A Simple azért jött létre, hogy a vásárlási folyamatokat leegyszerűsítse és egyszerűbben élhesd a hétköznapjaidat. Az egyik legizgalmasabb funkció természetesen az, hogy a Corvin moziba az alkalmazáson keresztül is megvásárolhatod a mozijegyedet, kiválaszthatod az ülőhelyed és kényelmesen ki is fizetheted. Utána pedig nem kell jegyek nyomtatásával vesződni, az appban megjelenő vonalkódos jegyet a mozi kollégái egyszerűen beolvassák a bejáratnál.

Emellett van más izgalmas szolgáltatásokat is kipróbálhatsz. Például néhány egyszerű lépésből rendelhetsz házhoz ételt a mobiloddal, több mint 350 partner kínálatából országszerte. Vagy ha Simple partner étterembe, például a Kolorba, Kantinba, Pirítósba, vagy a Fargerbe mész, nem kell a pincérre várnod, hanem elég, ha beolvasod a mobiloddal az adott asztalhoz tartozó QR kódot és máris rendelhetsz. Emellett országszerte több, mint 300 Coca-Cola és kávéautomatából tudsz készpénz nélkül vásárolni, ráadásul 10% kedvezménnyel.