2012-10-02
HUNGARIAN RHAPSODY QUEEN - TOVÁBBRA IS MŰSORON

A nagy sikerre való tekintettel újra műsorra tűzzük a HUNGARIAN RHAPSODY QUEEN című felejthetetlen koncertfilmet a Corvin moziban. 26 évvel a legndás és nagyszerű koncertet követően most újra átélhetjük azt a felejthetetlen pillanatot, amikor a QUEEN megtöltötte a Népstadiont. A digitálisan felújított film kiváló kép, illetve ami még ennél is fontosabb, kiváló 5.1-es hangminőségben kerül a Corvin műsorára.

Az 1986-os ”Magic Tour” budapesti állomása több szempontból is történelminek mondható. Ez volt az utolsó turné, melyen Freddie Mercury fellépett együttesével, ráadásul ez volt az első rockzenei koncert, melynek alkalmával egy neves nyugat-európai együttes látogatott el Budapestre, a vasfüggöny mögé.

A koncerten 80 000 rajongó hallgatta végig a koncertet, melyen olyan slágerek hangzottak el többek között, mint a Bohemian Rhapsody, a Crazy Little Thing Called Love, a I Want To Break Free és a We Are The Champions. Az egyes számok között láthatjuk az együttes tagjait "civilben" is: megérkezésüket a Dunán, szentendrei és budapesti sétáikat, vagy gokartozásukat a Hungaroringen.

 

Jegyek a Corvin mozi pénztárában, illetve webes felületünkön már kaphatók!