2011-10-08
FIFA 12 Party a Corvin moziban

Lassan véget ér a nyár, fakulni kezdenek a színek, szürkülni a hétköznapok és a hétvégék. Az Electronic Arts, a GameStar és a Corvin Mozi viszont újfent összefog, hogy folytassa a nagy sikerű hagyományt (FIFA 11 Party, Need for Speed: Hot Pursuit nap, Dead Space 2 nap és Dead Space: Aftermath vetítés, Shift 2 nap) és egész napos szórakoztató programokat szervez nektek. 

Október 1-jén szombaton, vagyis a FIFA 12 magyarországi premierjének másnapján reggel 10 és délután 17 óra között szeretettel várunk mindenkit a FIFA 12 Partyra a Corvin Moziba. Ezúttal is a kiállított konzolokon játszhattok a rendezvény kezdetétől a végéig, de azért időnként adjátok át a kontrollert a többi sorban állónak is. Persze az igazi buli az, amikor a mozivásznon veszitek be az ellenfél kapuját. Ezt az élményt semmiképp se hagyjátok ki!

Természetesen nyerni is lehet, óránként FIFA 12 játékot, GameStar és FourFourTwo magazinokat, valamint Corvin mozijegyeket vihetnek haza a szerencsések. A rendezvény végén pedig kisorsoljuk a nap fődíját. Ez maradjon még titok.

Meglepetéssel is kedveskedünk nektek, hogy ne csak a képernyőket bámuljátok egész nap. Mindössze két szó: szurkolólányok versenye!

Helyszín: Corvin mozi Budapest
Időpont: 2011. október 1.
Idősáv: 10:00-17:00
Belépés: díjtalan

A rendezvény támogatói: EA, Gamestar, Corvin Mozi, FourFourTwo
 
Részvételi szándékotokat, valamint a rendezvénnyel kapcsolatban észrevételeiteket annak Facebook oldalán jelezhetitek, a sportjátékokról pedig egy rendszeresen frissülő oldalon olvashattok híreket.
 
FONTOS: A letöltött regisztrációs lapot kinyomtatva és kitöltve mindenki hozza magával a Corvin moziba, és a helyszínen kap majd cserébe egy regisztrációs számot!