2011-11-18
FERGETEGES VOLT A THE NORTH FACE REEL ROCK FILMFESZTIVÁL A CORVINBAN!

November 16-án és 17-én óriási érdeklődés mellett zajlott a THE NORTH FACE REEL ROCK FILMFESZTIVÁL CORVIN MOZIBAN.  Az eseményen a világ legnívósabb extrémsport filmjei voltak láthatóak (sziklamászás, snowboard, sí, slackline, siklóernyő, speedride és bázisugrás szerepel), illetve a filmek mellett, aki akarta, és volt hozzá elég bátorsága, ki is próbálhatta magát két fronton is.

Egy Magyarországon még ismeretlen sport, a slackline mutatkozott be a Corvin moziban, sok bátor jelentkező próbálkozott több – kevesebb sikerrel, egy biztos, egy látványos, nehéz, és érdekes sportot ismerhettünk meg, amely Magyarországon keresi tehetségeit.

 A másik program a Mozgásvilág-T-Rock húzódzkodó verseny volt, ezen a sporteseményen kiderült, kiből válhatna hegymászó, és ki hullana alá a falról, mint egy falevél. A húzódzkodás egy speciális, a hegymászó falak esetében is használt ’kapaszkodón’ zajlott. A lányok és a fiúk is komoly versenyt vívtak a díjakért, és nyugodt szívvel mondhatom, hogy a lányok is kitettek magukért.