Muse - Live at Rome Olympic Stadium
Muse - Live at Rome Olympic Stadium
96 perc,

Megosztom

Bővebben a filmről

Muse - Live at Rome Olympic Stadium koncertfilm vetítése!4K felbontás, nagy vászon, nagy hang! :) Az első albuma kiadása óta eltelt közel 15 évben a Muse korunk egyik legmeghatározóbb rockbandájává nőtte ki magát, és olyan slágereivel, mint a „Supermassive Black Hole”, a „Starlight” vagy a „Madness” végérvényesen beírta magát a rocktörténelembe. A számos műfaji elemet vegyítő Muse kritikai elsimeréseinek sora hatalmas, magáénak tudhat többek között egy Grammyt, 2 Brit Award-ot és 5 Europe Music Award-ot, miközben közönségsikereit eddig világszerte több mint 15 millió példányszámban elkelt albumai igazolják.

A Muse - Live at Rome koncertfilmet a római Olimpiai Stadionban forgatták 2013. július 6-án az energikus és extravagáns fellépéseiről ismert zenekar teltházas koncertjén, melyet több mint 60 000 néző előtt adtak elő. A koncert leginkább egy rendkívül látványos színpadi show a Muse fantasztikus zenéjére koreografálva. A három iskolai jóbarátból alakult banda egy hipnotikus utazásra invitálja a közönséget apirotechnika, gigantikus digitális kivetítők segítségével ebben a szinte epikus produkcióban, mely több mint 20 számot vonultat fel, köztük a legújabb lemezükről ismert The 2nd Law, vagy olyan klasszikus slágereket, mint as Uprising, Supermassive Black Hole, Time Is Running Out, Starlight vagy a Plug-In Baby.

A koncertet a most már egyre szélesebb körben ismert, Ultra High Definition , 4K formátumban rögzítették. A rajongók számára ez a film páratlan lehetőséget jelent hogy megtapasztalják a teljes látható spektrumon a római stadionban előadott show-t. A mozi közönsége rendkívül részletes látványban tapasztalja meg a felvételeken a Stadio Olimpico elképesztő látványát, a " pók" kamerák ujjongó tömeg felett „száguldó” és a színpadon közeliben bemutatott felvételeivel.

Toldi Volume koncertek:

január 7. Rolling Stones - Sweet Summer Sun - Hyde Park Live
január 14. Eric Clapton Live At The Royal Albert Hall
január 21. Kispál és a Borz Napozz holddal
január 30. Muse Live At Rome Olympic Stadium
február 11. Kft Bál az Operában 30!
február 18. The Doors Live At The Bowl ‘68
február 25. Quimby 20 éves jubileumi koncertfilmSzínes