STAR TREK-maraton

2016-07-20
C
Nem csak hogy 1 nappal az országos premier előtt láthatod a legjúabb Star Trek-epizódot, de rögtön az egész legújabb kori (J.J. Abrams-)trilógiát végigpörgetjük a Corvin moziban!

Július 20-án (szerdán) tehát műsoron a teljes reboot; a két korábbi rész 750-750 ft-os, a friss Star Trek: Mindenen túl a normál 1550 ft-os jegyáron (a szokásos diák- stb. kedvezményekkel).

15:30 Star Trek (2009) / 120 p
Tökéletes ellentéte egymásnak Kirk és Spock. A bajkeverő iowai farmerfiú és a félig ember, félig vulkáni Spock az akadémián találkozik. A köztük lévő feszültség tovább növekszik, amikor beválogatják őket a Pike kapitány vezetésével első útjára készülő Enterprise csillaghajó legénységébe. A csillagflotta kadétjaként olyan veszélyes ellenséggel kell szembenézniük, amely a bolygók népeit egyesítő szövetséget, a Föderációt fenyegeti. A galaxis sorsa a két ifjú titán kezében van. Ha meg akarják akadályoznia a pusztulást, az ellentéteket félretéve össze kell fogniuk egymással.
Tovább>>


18:00 Sötétségben - Star Trek (2013) / 132 p
Amikor az Enterprise legénységét hazahívják, kiderül, hogy egy a szervezeten belülről jövő megállíthatatlan erő felrobbantotta a flottát, és mindent, amit a flotta képviselt, és ezzel a világunkat válságba sodorta. Kirk kapitánynak személyes elszámolnivalója is van, elindítja az embervadászatot a háborús zónába, hogy elkapja az embert, aki maga egy tömegpusztító fegyver. Miközben hőseinket beszippantja az élet és halál világméretű sakkjátszmája, szerelmek kerülnek veszélybe, barátságok szakadnak szét, és áldozatokat kell hozni az egyetlen családért, ami Kirknek maradt, azaz a legénységért.

Tovább>>

20:30 Star Trek: Mindenen túl (2016)
A Gene Roddenberry átal kreált és J.J. Abrams által 2009-ben újraindított, világszerte népszerű Star Trek sorozat várva várt új része Justin Lin (Halálos iramban sorozat) rendezésében tárja elénk az Enterprise űrhajó és elszánt legénysége újabb nagyszabású útját. A Mindenen túl kalandja során ez Enterprise az űr felfedezetlen zugaiba merészkedik, ahol egy új, titokzatos ellenséggel találkoznak, és ez a találkozás komoly próbára teszi a legénységet, és mindazt, amit a Föderáció jelent.
Tovább>>

Jegyelővétel hamarosan! Minden előadásra külön szükséges belépőt váltani.

Hosszú lesz és hasznos ;-)