Reel Rock 14 Budapest
Reel Rock 14 Budapest

Megosztom

Bővebben a filmről

A legendásan jó Reel Rock filmek újra a mozivásznon!  

Az igazán jó mászófilmek kulcsa az, hogy egyszerre szóljanak a megszállott sportolókhoz és a laikus nagyközönséghez. Ehhez a kombóhoz senki nem ért jobban, mint a Reel Rock filmes csapata.
A Reel Rock filmek az elmúlt évtized során igazi etalonná váltak a maguk műfajában, rendszeresen viszik a pálmát a nemzetközi filmfesztiválokon, elnyerték a Sports Emmy® díjat is. Karakterekre épített történeteivel a Reel Rock véghezvitte a látszólag lehetetlent, nagyközönségnek szóló mászó filmeket készített.

A Reel Rock 14 világkörüli filmturnéjának keretében 7 kontinensen, több mint 500 helyszínen – köztük Budapesten – láthatjuk a mozivászonon a sportág legnagyobbjait és az év legjobb sziklamászó történeteit.

Reel Rock 14 Filmek

The High Road – 17 perc
Miközben a világ legjobbjai a talajhoz közeli boulder problémákon küzdenek, Nina Williams kicsit magasabbra emelte a tekintetét. Ő az egyik azon kevés hölgyek közül, akik a legnehezebb boulderekre koncentrálnak 5-10, de akár 15 méter magasan – persze kötél nélkül. A mászósport egyik feltörekvő csillagának portréjában Nina Williams betárazza a fegyvereit, megacélozza az idegeit és nekivág a zónának, ahonnan már nem szabad leesni!

United States of Joe’s  – 21 perc
A vidéki Utah szívében egy sor világklasszis boulder probléma és egy mormonokból, cowboyokból és szénbányászokból álló konzervatív közösség várja a sziklamászókat. Amikor felbukkan egy csapat szakadt – a helyiek szerint – punk sziklamászó, elkerülhetetlenné válik a két kultúra közti konfliktus. Néhány mászó most úgy dönt, hogy a helyiekkel összefogva megpróbálja megszüntetni az évek óta tartó feszültséget és megteremti egy békésebb jövő alapjait. De vajon sikerülhet-e nekik?

The Nose Speed Record - 63 perc
Az El Capitan 915 méteres The Nose útjának sebességi rekordja évtizedek óta a mászósport elitjének hőn áhított célja. A kockázat nagy, a potenciális nyereség pedig mindössze egy új rekord, ami néhány másodperccel javítja meg az előző eredményt. Amikor két alig ismert mászó, Jim Reynolds és Brad Godbright megdönti a sziklamászás szupersztárjának rekordját, Alex Honnold egy másik nagyágyút szervez be. A cél az, hogy olyan rekordot állítsanak fel, ami kiállja az idő próbáját. Honnold – ahogy mindig – most is a tökéletességre törekszik, míg Caldwell, a sérülésekkel küzdő családapa folyton a kockázatokat mérlegeli és egy esetleges hiba következményeit számolgatja.

 

Bővebb információ: http://reelrocktour.hu

 

Bemutatás időpontja
Színes
Felirat nyelvek
Szinkron nyelvek