11. Reel Rock Tour

2016-11-10 - 2016-11-11
C

A mászófilmek kulcsa az,  hogy egyszerre szóljanak a kisbuszban élő,  dirtbag mászókhoz és a karosszék-alpinistákhoz.  Ehhez a kombóhoz senki nem ért jobban,  mint a Reel Rock Film Turné mögött álló Pete Mortimer és Josh Lowell.  A két filmes 2006-ban indította el a sorozatot,  ami olyan sportolókat repített a nemzetközi ismertségbe,  mint Alex Honnold,  Ueli Steck vagy Dean Potter.

Mortimer és Lowell egykor sokat mászott együtt.  Mindketten filmstúdiót alapítottak,  az egyik a Sender Film-et,  a másik a Big UP Production-t.  A Reel Rock eredetileg azért született,  hogy a nagyközönségnek is bemutassák a munkájukat,  de a vetítések villámgyorsan kulturális eseménnyé,  a mászóvilág piros betűs ünnepévé váltak.  A  világkörüli filmturné az idén már hét kontinensen,  több mint 500 helyszínen várja a hegyek és hegyisportok szerelmeseit.

A 11. Reel Rock Tour ismét elhozza nekünk a sportág legnagyobbjait és persze az év legjobb mászó történeteit. Hogy mit ígér az öt új film?  Székbe szögező izgalmat,  kalandot,  felfedezést,  nevetést és persze igazi inspirációt.

Részletes program és jegyvásárlás:

http://reelrocktour.hu/reel-rock-11-budapest-corvin-mozi/

http://reelrocktour.hu/reel-rock-11-budapest-corvin-mozi-november-11/