MEGÚJULT A CORVIN MOZI

Alig két hét alatt teljesen átalakult a főváros patinás filmszínháza, a Corvin mozi. A hat teremben összesen 1419 új széket kapott, illetve e mellett további felújítási munkák is zajlottak ebben az időszakban: új szőnyegek és fali kárpit, valamint korszerűbb légkondicionáló berendezés került egyes termekbe...

Zöld könyv - Útmutató az élethez Korhatár besorolás piktrogram

Tony Lip egyszerű, ugyanakkor jó lelkű fickó, az a típus, akinek a problémamegoldó készsége kimerül az „előbb ütök és csak aztán kérdezek” módszerben. Egy kis mellékes reményében elvállalja, hogy egy afroamerikai zongorista, Don Shirley sofőrje lesz, aki Amerika déli államaiba indul turnézni, oda, ahol a helyiek nem látják szívesen azokat, akiknek más a bőrszíne.

Alelnök Korhatár besorolás piktrogram

Cheney ravasz és titkos politikai manőverei oly módon változtatták az amerikai politikai térképet, hogy még évtizedek elteltével is érezhetők lesznek hatásai. Ám világos, hogy ez csak az egyik oldala Dick Cheney-nek. Annak a férfiének, akinek a nyilvánosság által ismert képét meghazudtolja visszafogott magánélete és érezhető szeretete családja iránt.

Így neveld a sárkányodat 3. Korhatár besorolás piktrogram

A DreamWorks Animation bemutatja a filmtörténet egyik legnépszerűbb animációs sorozatának várva várt következő részét. Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét.

Alita: A harc angyala Korhatár besorolás piktrogram

A filmgyártás látnokai, James Cameron (Avatar) és Robert Rodriguez (Sin City – A bűn városa) forradalmi hősnőt alkottak az ALITA: A HARC ANGYALA címszereplőjével, akit Az útvesztő-filmekből is ismert Rosa Salazar játszik. Partnerei Oscar-díjasok: Christoph Waltz, Jennifer Connelly és Mahershala Ali.

Kölcsönlakás Korhatár besorolás piktrogram

A miniszter félrelép írójának színdarabjából vérbő, tarka és nagyon mulatságos vígjáték született – kiváló színészek segítségével.

Boldog halálnapot! 2 Korhatár besorolás piktrogram

Jessica Rothe visszatér a szereplőgárda élén a BOLDOG HALÁLNAPOT! 2-ben, amely a folytatása a 2017-es év meglepetés sikerfilmjének, melyben egymást érték a lebilincselő, ismétlődő fordulatok és komikus csavarok. Ezúttal a hősnőnk, Tree felfedezi, hogy újra és újra meghalni meglepően könnyebb volt, mint a veszélyek, melyek ezek után következnek...

A kedvenc

A 18. század eleje. Anglia háborúban áll a franciákkal. Ettől függetlenül a kacsafuttatás és az ananászfogyasztás virágzik. A törékeny Anna királynő foglalja el a trónt, nevében közeli barátja, Lady Sarah Malborough kormányozza az országot, s közben el is látja a betegeskedő uralkodót. Mikor egy új szolgáló, Abigail megérkezik az udvarba, bája és talpraesettsége révén Lady Sarah hamar szárnyai alá veszi – Abigail pedig csak az alkalmat keresi, hogy visszatérhessen arisztokrata életéhez.

A Lego kaland 2 Korhatár besorolás piktrogram

A Lord-Miller alkotópáros a Jump Street-filmekkel mutatta meg először, hogy milyen jó a humora, azóta az összes Lego-film mellett számos más, nagy sikerű animációs film fűződik a nevükhöz… és most összeraktak egy új Lego kalandot!

Fesztiválok

Filmek

Ma műsoron

Szerda - február 20

(8 film)

A kedvenc
/ 2D

dráma, életrajzi, történelmi, vígjáték (2018)
120p f

A Lego kaland 2 Age classification
/ 2D

animációs film (2019)
106p sz

Alita: A harc angyala Age classification
/ 3D
/ 2D

sci-fi akciófilm, kalandfilm, romantikus film (2019)
122p sz f

Boldog halálnapot! 2 Age classification
/ 2D

misztikus thriller, horror (2019)
100p sz
2D
Corvin Mozi
Karády terem
((sz))

Instant család Age classification
/ 2D

vígjáték (2018)
113p sz

Kölcsönlakás Age classification
/ 2D

vígjáték (2019)
98p mb

Rossz versek Age classification
/ 2D

vígjáték, dráma (2018)
97p mb

Üveg Age classification
/ 2D

thriller, misztikus film, dráma, horror (2019)
129p sz
2D
Corvin Mozi
Latabár terem
((sz))

Közlemény

Lejáró klubkártyák

CMPToTaK

Kedves Vendégeink! Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2017. január 1. előtt feltöltött (egyenleggel rendelkező), de 2017. január 1. és 2017. december 31. között vásárlásra nem használt Klubkártyák érvényességét 2017. december 31. hatállyal megszüntetjük. Az érvénytelenné vált Klubkártyákon maradt összeget a kártya kibocsájtója, a Budapest Film Zrt, nem téríti vissza a kártyatulajdonosoknak, illetve a kártyák további feltöltése sem lehetséges. A többi Klubkártya a Klubkártya-Szabályzatban foglaltak szerint, illetve visszavonásig érvényes.